2016. június 27., hétfő

Dezső Bence

Dezső Bence
 Az erdélyi fiú 2013 április 11-én indította a csatornáját a youtube-n. Először LikeBence néven majd 2 face néven lett híres, ma már az igazi nevén szórakoztatja a magyar fiatalokat.

A sepsiszentgyörgyi fiú ma 18 éves és sorra készíti a jobbnál jobb videókat. Nekem személyes kedvencem. Jelenleg youtube-n 187 570 fel iratkozója van  és 25 594 993 megtekintéssel büszkélkedhet.  Facebook-on  megtalálható egy személyes profilon és egy általa vezetett oldalon is, ahol 50 861 ember kedveli. Instagrammon  93.6k követője van eddig 400 bejegyzés és 89 embert követ. Azonban a számok folyamatosan változnak mivel az népszerűsége egyre növekszik.   Bence egyedül kezdte a videózást azonban társult hozzá Nagy Botond, akinek érkezése után a csatorna népszerűsége megnőtt.

~Nagy Botond, Bence társa és jó barátja~

Boti egy nagy változást hozott a csatorna életébe. Sok videó sorozatot indítottak el.
Kérdezz-felelek videókat, reakció videókat, TAG videókat, ti kértétek videókat, véleményét mindig mindennel kinyilvánította.  Nemrég befejezte a Rólad szól videósorozatát amely nagy sikert aratott.  Több népszerű magyar videóssal készített közös videót, köztük Unfilddal, Csecse Attilával, Szalay Ricsivel(ugyan nem videós azonban nagyon népszerű ask.fm sztár.) és a barátnőjével, Ivettel.  Boti 2015 -ben abbahagyta a videók készítését. Azóta is mindenki  hiányolja a csatornáról. Remélem lesz vele valamikor videó. (Bence ha elolvasod ezt üzenem hogy itt az ideje egy Tag videónak Botival!!)
Legnépszerűbb videója a barátnőjével készült kérdezz felelek amelyet 859 242 néztek meg. A  második legnépszerűbb videója a Szalay Ricsivel készített videó amin 442 202 megtekintés van.
Bence életét végig követhettük. Legjellegzetesebb szavának nyilváníthatjuk a tányér szót és persze a nagy kérdést: Lopod a fát?

 De mi történik ma Bencével. A hétvégén részt vett az Ovs fesztiválon. A fesztiválon sok minden történt.  Ahogy snapchaten és Instagrammon láthattuk a budapesti  utazást főképpen Royal Szabival, Vito Zsombival , és Galcsik Győzővel illetve a Középsuli sztárjaival. A fesztiválon fellépet és dedikált is.Aki snapchaten illetve Instagrammon követi  a fiúkat az már tudja hogy Bence egy gyönyörű lánnyal töltötte a fesztivált. A kérdés már csak az hogy ki lehet ez a lány?
Bence szakított Ivettel? Új barátnő?  Erre én választ nem tudok adni, azonban  szerintem a kérdéseinkre vállaszt fogunk kapni(nagyon remélem!). Az Instagrammon már ki is tört a vita arról hogy ki ez a lány és milyen szálak fűzik Bencéhez. Erre a kérdésre remélhetőleg Bence majd választ ad.
 《Itt van az a bizonyos kép Bencéről és a titokzatos lányról.》
 Vajon mire készül Bence Royal Szabival?  Snapchates képeik alapján elmondhatom hogy a két kis kedvencünk készül valamire. Igen azt márt biztosan tudjátok hogy hamarosan  érkezik Szabi új száma. Lehetséges hogy   Bence is részt vesz benne? Vajon Szabi és Bence közös karriert indít? Ha részt vesz benne vajon énekel is vagy csak operatőri munkát végez?
*itt egy snapchat kép, a fiúk készülnel valamire* 

                  Hamarosan újra jelentkezem
                                               YoutubeFan

Megjegyzés: kommenteket szeretettel várom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése