2016. június 30., csütörtök

CsChannal

CsChannal azaz Csombor Balázs

A fiatal videós meghódítja az internetet hülyeségekkel amiket szeretettel be is mutatt az interneten.
CsChannal azaz Csebe aki a csatornát 2011 január 30-án indította bűvészvideókat és game play-eket készített.
Jelenleg 154224 feliratkozóval és 16 786 203 megtekintéssel büszkélkedghet a youtuben. 
Legnépszerübb videója a Fárasztó faviccek FaceRiggel cimű videó amit 2015 április 5-én töltött fel. Ezen a videon 480 771 a megtekintés száma. 
Ma legsikeresebb sorozata a hülyeségek az interneten. Ezen kívül készít vlogokat, gameplay-eket, kérdezz-felekek videókat, es bemutatja azokat a fesztiválokat amelyeken részt vesz.
A fiú azzal válik ki a többi videós közül hogy privát szféráját megtartja, határokat szab nézőinek. Nem enged nagyobb betekintést magánéletébe mi, nézők pedig ezt nem kifogásolhatjuk mivel neki is szüksége van térre. Mindeztől eltekintve a videói nagyon jók és minőségiek(itt is gratulálok neki). Csebe a videózás mellet a tanulásra is odafigyel ezért néha kicsit késve érkeznek a videók. 
Csebe bizonyítja hogy egyszerre több dologra is tud figyelni. 
Személyesen engem Csebe beszédtechnikája (az ahogyan elmagyarázza a dolgokat) ragadott meg.

A fiú kinézetét ne felejtsük el megemlíteni.. Balázs pár év alatt aranyos kisfiúból elbüvölő fiatal fiúvá cseperedett aki nem csak kinézetével de modorával is hódít.




Videói minősége is megváltozott, amatörből igazi profi videos lett aki nézői szinte minden ígényét telyesíti, természetesen bizonyos határokon belül. 
Csebe a videózást Sirius hatására kezdte el. Úgy érezte ő is gameplay videókat akar csinálni. Mára már sok sorozatot is készít. Természetesen ő is részt vesz fesztiválokon, PalyItt illatve OVS és mindről készült videó. 

Jelenleg Instagrammon 20 bejegyzése 23.3k követője van és ő 30 embert követ.
 Csebe bejelentésre készül, addig is mindenki maradjon nyugott  

                      YoutubeFan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése